Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Sigurnosno Plaćanje preko vaše Banke - Montegreenery Powered

cart9 0 Korpa
3 Nalog
Kontakt
4 Info

Kukuruz šećerac - sweet corn-MG2312345

Kolicina
Pakovanje
2,00 €
Kolicina
Po Narudzbi

998
MG2312345
Green-Hub. Joy
Pogledajte sve proizvode odGreen-Hub. Joy

Kukuruz šećerac - sweet corn-MG2312345

Kukuruz šećeraš (poznati i kao izbojci kukuruza/kokice) su brzorastuće mikrobilje koje se beru nakon samo 7 dana kada su visoke oko 7 cm. Ovi svijetložuti listovi imaju vrlo intenzivan slatki ukus koji dodaje šareni, hrskavi ukras salatama i drugim jelima.

Da bi razvili slatkast ukus i jarko žutu boju, izbojci kukuruza šećerca od sjetve do branja moraju se uzgajati na toplom mjestu u potpunom mraku - neophodno je da mladice kukuruza ne budu izložene sunčevoj svjetlosti. Kada jesu, izbojci kukuruza razvijaju hlorofil u lišću i počinju fotosintezu, pretvarajući izbojke kukuruza u zelene. Ovo možda ne izgleda kao velika stvar, ali izlaganje svjetlosti će zapravo pogoršati ukus. Izbojci kukuruza će takođe postati vlaknasti i nejestivi, poput kukuruzne ljuske.

Ako biste zavirili ispod poslužavnika, vidjeli biste da zrna rastu tanka i svijetložute mladice kukuruza. Ove biljke su jednosupnice, što znači da rastu samo jedan kotiledon. Listovi kotiledona su dugi i ravni, razvijaju se iz cjevaste stabljike. U stvari, izbojci kukuruza rastu poput žutog, mršavog lišća trave.

Kukuruz šećeraš su brzorastuće mikrobilje intenzivnog slatkog ukusa i savršen su ukras koji jelu dodaje ukus i boju.

Specifične reference

Trenutno nema recenzija kupaca.

Korpa

Korpa je prazna

Pretraži

Pretrazite proizvode:

Nalog

Nemate nalog?
Napravite nalog