Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Sigurnosno Plaćanje preko vaše Banke - Montegreenery Powered

cart9 0 Korpa
3 Nalog
Kontakt
4 Info

Kontrolisani BIO uzgoj

= montegreenery = -sije perspektivu- montegreenery je uzgoj - proizvodnja i prodaja dzardinskog sjemena i srodnih artikala; bastovanstvom sa uzgojem povrca & jagoda. Dostavljamo trgovinu na malo i veliko, kao što su vrtni centri, trgovine i specijalizirane trgovine; organsko sjeme i organski proizvodi. 

 

Ugostiteljstvo, HOTELI i RESTORANI su naša ciljna grupa, gdje sa vrhunskim  kuvarima, već u dugogodišnjoj bliskoj saradnji, potvrđujemo kvalitet, vrhunsku uslugu i pružamo sa sigurnošću njihovim gostima, najveći užitak u konzumiranju svježe i zdrave hrane. Naš moto: Vaš Gost, je Naš Gost.

Organska Proizvodnja

 Tržište sjemena i vrtnih potrepština se mijenja. Postoji nova generacija potrošača koja ima manje znanja o vrtlarstvu od prethodne generacije. Zbog toga također činimo uzgoj usjeva privlačnim za ovu novu grupu potrošača. Svjesno radimo na iskrenoj, održivoj priči pa tako i na proizvodima u kojima trgovci zauzvrat imaju dobru priču za svoje kupce. Radi se o ravnoteži između održivosti, kvaliteta i cijene.

Socno ukusno i vrlo zdravo

Idemo ukorak s razvojem, kao što je upotreba novih materijala, drugačijih načina pakovanja i novih proizvoda koji odgovaraju najnovijim trendovima u izgledu, oblicima i bojama. Našim trgovcima na malo pomažemo s uspješnim asortimanom s najboljim sjemenom, markama od povjerenja i novim tehnoloskim razvojem. 

Partnerski odnos

Intenzivno saradjujemo sa Partnerima, proizvođačima koji sa svojim poljoprivrednim gazdinstvom aktivno žele da uzmu učešće u izgradnji jednog novog odnosa i prilaza uzgoju zdrave ishrane. Ako se prepoznajete u ovome, nemojte oklijevati da nas kontaktirate i da u jednom prijatnom razgovoru razmijenimo misljenja i eventualno razmotrimo mogućnosti za uzajamnu podršku i saradnju.

Korpa

Korpa je prazna

Pretraži

Pretrazite proizvode:

Nalog

Nemate nalog?
Napravite nalog