Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Sigurnosno Plaćanje preko vaše Banke - Montegreenery Powered

cart9 0 Korpa
3 Nalog
Kontakt
4 Info

Ukoliko ste naručili proizvod od montegreenery-a, dobićete ga u roku od 3-4 radna dana. Želite li više informacija o isporuci? Tada ćete na ovoj stranici pronaći informacije koje su vam potrebne. Nakon što naručite, naravno da ćemo vas lično obavještavati o statusu vaše narudžbe. To radimo, između ostalog, na sljedeći način:

Narudžba je ispravno obrađena: na e-mail ćete dobiti potvrdu narudžbe.Narudžba je napustila montegreenery-pogon i na putu je do vas: dobit ćete potvrdu isporuke putem e-pošte.

Nakon što nam paket ode, možete ga pratiti putem linka track & trace na web stranici dostavne službe Pošte/kurirske službe. Ovaj link ćete pronaći u e-poruci sa potvrdom isporuke.

Kada će moja narudžba biti isporučena?

Vrlo dobro razumijemo da ne želite sjediti kod kuće cijeli dan čekajući svoj paket. Na dan kada se izvrši isporuka, dobićete e-mail sa naznakom vremena. Ova indikacija se uvijek sastoji od perioda od jednog sata, tako da možete uzeti u obzir dolazak dostavljača.

Mogu se pratiti od vrata do vrata

Nakon što nam paket ode, možete ga pratiti putem linka track & trace na web stranici dostavne službe Pošte. Ovaj link ćete pronaći u e-poruci sa potvrdom isporuke. Na taj način je vaš paket u sigurnim rukama, od vrata do vrata. Paketni servis Pošta nudi i mogućnost davanja „dozvole za dostavljanje“, na lokaciji po vašem izboru. Zgodno samo po sebi, na primjer kada niste kod kuće. Ali imajte na umu da ako uputite dostavljaču da ostavi paket bez nadzora u vašoj kući, preuzimate rizik da mu se može dogoditi nešto neugodno. Montegreenery ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak ili oštećenje paketa ako odaberete da Kurirskoj službi date 'dozvolu za isporuku'.

Pakovanje

Naši proizvodi su pakovani vrlo pažljivo.

Nisam primio svoj paket

Očekujete paket, ali ga još niste dobili od nas. To je neugodno, ali ne brinite. Prvo provjeri dolje navedene tačke:

 

U e-mailu koji dobijete na dan isporuke možete vidjeti koliko zaustavljanja vozač još mora napraviti putem linka track & trace

Da li je adresa za dostavu koju ste uneli tačna?

Jeste li primili poruku 'niste kod kuće'? Vaš paket je možda dostavljen komšijama ili je dostavljač zakazao novi trenutak isporuke. Ovo možete provjeriti putem linka za praćenje i praćenje. Ako ne, obratite se našoj službi za korisnike.

Moj paket je isporučen oštećen

To naravno nije namjera. Slobodno kontaktirajte našu službu za korisnike kako bismo mogli ponuditi rješenje po mjeri.

Troškovi transporta i transporta Bar i Primorje

Narudžbe od € 20,- se šalju besplatno unutar ovog regiona. Za narudžbe ispod 20 € naplaćujemo troškove dostave i administracije (troškovi rukovanja, administracije i slanja):

Bar i Primorje: 3,00 €

Kontinentalna CG: 5,00 €

Troškovi dostave u druge zemlje

Ako želite da primite narudžbu u drugoj (evropskoj) zemlji, tada će se dodati troškovi dostave i rukovanja. Ovi troškovi dostave se prikazuju u pregledu vaše korpe za kupovinu, nakon što unesete detalje adrese za dostavu.

Povratak

Ako želite da otkažete narudžbu, možete je vratiti. Važno je da to učinite u roku od 14 dana, te da ambalaža bude neotvorena i neoštećena.

Narudžbu možete sami vratiti poštom. Pobrinite se da jasno navedete svoje podatke kao pošiljaoca u paketu. Troškovi dostave su za vaš račun. Kada primimo Vaš paket, uplaćeni iznos za narudžbu biće vraćen na Vaš račun u roku od 14 dana.

Korpa

Korpa je prazna

Pretraži

Pretrazite proizvode:

Nalog

Nemate nalog?
Napravite nalog