Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Sigurnosno Plaćanje preko vaše Banke - Montegreenery Powered

cart9 0 Korpa
3 Nalog
Kontakt
4 Info

Keleraba-crvena-(BIO)-MG084056

Kolicina
4,00 €
Kolicina
Ovo je esencijalna vrsta mikrobilja koja se proizvodi na vas zahtjev. Period cekanja varira od 8 do 11 dana do isporuke na vasu adresu

75
Green-Hub. Joy
Pogledajte sve proizvode odGreen-Hub. Joy

Crvena Keleraba-(BIO)-MG92375

Kolrabi, takođe zvana nemačka repa ili repa kupus, je dvogodišnje povrće, niska, čvrsta sorta divljeg kupusa. To je još jedna sorta iste vrste kao kupus, brokula, karfiol, kelj, prokulice, zelje, savojski kupus i gai lan. Može se jesti sirovo ili kuvano. Kao mikrobilje jede se svjeze ili u salatama, kao i ukrasni dodatak zahvaljujuci i svojoj ljubicastoj boji biljke.

Kakav je ukus kelerabe?

Pripadnica porodice kupusa, keleraba ima prepoznatljiv profil slatkog ali paprikastog ukusa, sa ukusom i teksturom koji podseća na stabljike brokule.

Koje su prednosti jedenja kelerabe?

Keleraba Microgreens je veoma hranljiva i sadrži preko 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina C.

Takođe je bogat vitaminom B6, folnom kiselinom (B9), tiaminom (B1), kalijumom, fosforom i kalcijumom.

Keleraba je hrana niskog glikemijskog indeksa. Kao rezultat toga, može pomoći u poboljšanju sitosti i kontroli glikemije. Kao dio zdrave prehrane, keleraba može pomoći u poboljšanju ukupnog metabolizma i pomoći pri gubitku težine. Pošto keleraba ima visok sadržaj kalcijuma i magnezijuma, doprinosi jačanju kostiju.

Keleraba sadrzi velike kolicine vitamina A. Vitamin A je vitamin rastvorljiv u mastima koji je prvenstveno važan za održavanje zdravog vida. Djeluje i kao antioksidans i važan je za zdravlje zuba, kostiju, mekih tkiva i kože.

Keleraba - Organske sjemenke za mikrobilje, kao i gotovo svako mikrobilje, odlične su za jela od jaja, sireve u salatama, na hlebu, za krčkanje, uz voće ili jednostavno kao ukras na jelima.

Tehnički list

Isporuka Mikrobilja u pakovanjima težine od:
20 gr.
Isporuka Mikrobilja u pakovanjima težine od:
40 gr.
Isporuka Mikrobilja u pakovanjima težine od:
100 gr.

Specifične reference

Trenutno nema recenzija kupaca.

Korpa

Korpa je prazna

Pretraži

Pretrazite proizvode:

Nalog

Nemate nalog?
Napravite nalog