Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Sigurnosno Plaćanje preko vaše Banke - Montegreenery Powered

cart9 0 Korpa
3 Nalog
Kontakt
4 Info

Amarant-Amaranth Zaden heel Biologisch-VG45140

KOLICINA
4,75 €
Kolicina
Po Narudzbi

10
VG45140
VEHGRO
Pogledajte sve proizvode odVEHGRO

Amarant-Amaranth Zaden heel Biologisch-VG45140

Priča iza Proizvoda

Amarant je hranljiva žitarica bez glutena koja pruža obilje vlakana, proteina i mikronutrijenata

Od VEHGRO - montegreenery

Porijeklo sjemenke amaranta

Amarant je sjeme istoimene biljke, Amarant. To je biljka dugih crvenih stabljika. Amarant potječe iz Južne Amerike i bio je važan izvor hrane za Inke. Asteci su takođe koristili biljku.

Proces proizvodnje sjemena amaranta

Amarant se pojavljuje u različitim vrstama i može se podijeliti u 3 različite kategorije: pseudo-zrnate, povrtne ili ukrasne biljke. Neke vrste su jestive, a razlike su manje-više kulturološke preferencije. Svi su veoma hranljivi. Vrste koje se jedu kao povrće imaju ukus po nečemu poput spanaća. Vrste čije se sjeme jedu su pseudožitarice. Sjemenke se samelju u brašno ili jedu poput kvinoje sa sličnim proteinskim punčom.

Zdrava svojstva Amarant organsko sjeme i primjena

Amarant sadrži proteine, bogat je vitaminom B, vitaminom E, magnezijumom, fosforom i cinkom. Organski amarant je vrlo svestran i može se koristiti u raznim jelima. Ukus je sličan kvinoji koja se opisuje kao blago orašasta. Sjemenke amaranta se mogu jesti kao zamjena za pirinač ili kinoju. Amarant se također pršti baš kao i kukuruz, što rezultira vrstom mini kokica. Držite poklopac na tiganju jer napuvani amarant puca na sve strane. Ako od sjemenki pravite brašno, može se koristiti za pečenje (hljeb, kolačići itd.) ili kao vezivo za supe i sosove. Od pahuljica se može napraviti kaša.

"Hajde uradimo da hrana bude Medicina, a Medicina da bude Zdrava Ishrana"

Premium sjemenke amaranta su vrlo organske

Ovaj VehGro/montegreenery proizvod je organski sertifikovan proizvod vrhunskog kvaliteta. Zahvaljujući ovom certifikatu, znate da je ono što kupujete kreirano s pažnjom i brigom za ljude i prirodu. VehGro označava proizvode koji su zdravi i najvišeg kvaliteta. (organski) prirodni proizvodi koje smo odabrali dolaze iz raznih regija svijeta. Svi proizvodi su provjereni u Europi, a često i pakirani.

Oznaka BIO kvaliteta predstavlja 100% kontrolisan organski i pouzdan. Stoga je zajamčeno da ovi sastojci ne sadrže sve vrste aditiva kao što su šećeri i masti i ispunjavaju sve europske zahtjeve u pogledu pesticida. Kvalitet naših proizvoda se redovno provjerava.

Tražite veleprodajno ili rasuto pakiranje organskog sjemena amaranta?

VehGro/montegreenery je veletrgovac i uvoznik sjemena amaranta vrlo organskog porekla. Nudimo niz hiljada (organskih) sastojaka koje možemo ponuditi kao pojedinačni sastojak ili kao mješavinu. Zanimaju li vas mogućnosti koje nudimo da napravite svoje proizvode od naših sastojaka?

Zatim pogledajte naš koncept privatne robne marke.

Vaša privatna robna marka Sjemenke amaranta su vrlo organske?

Želite li svoje vlastito sjeme amaranta plasirati vrlo organskim? Molimo kontaktirajte naš. Rado ćemo vam pomoći.

Odkri Svijet Zdrave hrane

Specifične reference

Trenutno nema recenzija kupaca.

Korpa

Korpa je prazna

Pretraži

Pretrazite proizvode:

Nalog

Nemate nalog?
Napravite nalog